4η Αντιρατσιστική γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

4η Αντιρατσιστική Γιορτή

Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

το Σάββατο 26 Ιούνη, στο Λόφο Κολωνού από τις 6 το απόγευμα

 

Το Σάββατο 26 Ιούνη, στο Λόφο Κολωνού (Ιωαννίνων και Καπανέως), έλληνες και μετανάστες του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» σας καλούμε στη Γιορτή μας.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα βρεθούμε μαζί. Έλληνες και μετανάστες από δεκάδες κοινότητες, κινήσεις δικαιωμάτων, τοπικές συλλογικότητες, σωματεία και οργανώσεις νεολαίας. Την ώρα της κρίσης, σφίγγουμε τα χέρια σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης και κοινού αγώνα ελλήνων και μεταναστών. Σε μια έμπρακτη απόδειξη συμβίωσης, μια γιορτή διεκδίκησης μιας κοινωνίας χωρίς ξενοφοβία και ρατσισμό, με ίσα δικαιώματα για όλους και όλες.

 Με συζητήσεις για την ελευθερία της Γάζας και του Παλαιστινιακού λαού. Για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και την απόπειρα φασιστικών ομάδων να σπείρουν το ρατσιστικό μίσος σε γειτονιές της Αθήνας και πόλεις της Ελλάδας.

 Με καλεσμένους ακτιβιστές από το «Στόλο της Ελευθερίας» που επέστρεψαν από τις Ισραηλινές φυλακές και ακτιβιστές του διεθνούς αντιρατσιστικού κινήματος. Αλλά και δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, μετανάστες και πρόσφυγες που αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή στον Ευρωπαϊκό Νότο.

Με μουσική και χορό χωρίς σύνορα. Σε μια συναυλία όπου οι ήχοι γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών, μεταναστευτικών και μεικτών μουσικών σχημάτων θα εναλλάσσονται αρμονικά μεταξύ τους.

 Με μπαρ και κουζίνα από τον κόσμο, εκθέσεις φωτογραφίας και βιβλίου, δρώμενα και προβολές εξαιρετικών ντοκιμαντέρ.

Είσοδος ενίσχυσης: 6 Ευρώ

Μην το χάσετε!

 Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Advertisements

~ από dikaiomatansyn στο 7 Ιουνίου, 2010.

 
Αρέσει σε %d bloggers: