Επιστολή Θοδωρή Ηλιόπουλου 05/08 και γνωστοποίηση αποχής του απο τις εξετάσεις στο ιατρείο των φυλακών

Τετάρτη 5 Αυγούστου

Την ημέρα που πληροφορήθηκα ότι η κράτηση εμού του ιδίου παρατείνεται για ένα εισέτι εξάμηνο, «προσωρινή» κατά τάς τω δικαίω γραφάς, αποφάσισα να κατέβω σε απεργία πείνας. Να αγωνιστώ με το μοναδικό πλέον μέσο που μου απέμεινε, το ίδιο μου το σώμα.
Ως έχει, 27 ημέρες τώρα και γύρω στα δέκα κιλά ελαφρύτερο, οδεύει στην Ελευθερία ή στον λυτρωτικό Θάνατο, προς και από κάθε σύγχρονη παράνοια που θέλει να συγκαλύπτει τους σκανδαλοκουκουλοφόρους του τύπου SIEMENS και Βατοπέδι, που αποφυλακίζει τον Παντελεήμονα της υπεξαίρεσης αμύθητου ποσού για τα γεράματα του, που κάνει τα στραβά μάτια στις επιθέσεις σε μετανάστες, στις δολοφονίες εργατών και λέγεται Κράτος. Κράτος στο οποίο όσοι /ες έχουν το θάρρος να εκφράσουν την γνώμη τους, να πάρουν θέση αναζητώντας ισότητα και δικαιοσύνη και ενδεχομένως ένα καλύτερο μέλλον, το μέλλον των παιδιών μας, χαρακτηρίζονται «εχθροί της Δημοκρατίας», με ότι αυτό συνεπάγεται, τις οποίες κυρώσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιών.
Ένας από αυτούς /ες είμαι κι εγώ.
Ένας από το φλεγόμενο πλήθος της συνείδησης και όχι του καναπέ, που αν μη τι άλλο μετράει δεκάδες χιλιάδες, είμαι και εγώ, που η κουκούλα μου είναι το πρόσωπο μου.

Θοδωρής Ηλιόπουλος
Από την Αυγουστιάτικη ραστώνη του συστήματος

      Προς την Διεύθυνση των Φυλακών

Σας γνωστοποιώ ότι πλέον δεν δέχομαι καμία εξέταση από το ιατρείο, καθώς οι καθημερινές μου επισκέψεις σε αυτό περισσότερο με ταλαιπωρούν παρά είναι σε θέση να προβλέψουν κάποια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία μου.

Ζητώ την μεταφορά μου σε νοσοκομείο.
Κορυδαλλός, 6 Αυγούστου 2009

Θεόδωρος Ηλιόπουλος

υπόδικος στη πτέρυγα Α και απεργός πείνας από τις 10 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι και ο απεργός πείνας Νίκος Τσουβαλάκης αρνείται με δήλωση του τις εξετάσεις από το ιατρείο των Φυλακών. Ο Νίκος Τσουβαλάκης είναι σε απεργία πείνας από τις 10 Ιουλίου σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλο και διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησης και τις συνθήκες απονομής δικαιοσύνης.

~ από dikaiomatansyn στο 6 Αύγουστος, 2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: