Ξεκίνησαν να διώχνουν τους κολασμένους…

apelaseis

δείτε εδώ το άρθρο από το site του ΣΚΑΙ

Σήμερα δεν έχει «εθνικούς στόχους». Η ισχυρή Ελλάδα «εκσυγχρονίστηκε», μπήκε στην ΟΝΕ και κάνει πια τις δουλειές της με το ευρώ. Έφτιαξε μεγάλα έργα και έκανε Ολυμπιακούς Αγώνες. Προχώρησε σε «μεταρρυθμίσεις» (ιδιωτικοποιήσεις), χάρισε 27 δις στις τράπεζες και τακτοποίησε τους πρωταγωιστές των σκανδάλων που κόστισαν στην ελληνική κοινωνία δισεκατομμύρια. Τώρα, σε συνθήκες κρίσης, τι μπορεί να ενώσει το έθνος;

Η «απειλή» των πεινασμένων. Οι εικόνες φρίκης ενός παραμελημένου κέντρου, για το οποίο πρέπει να φταίνε οι πιο αδύναμοι. Ο μπαμπούλας της εγκληματικότητας, για την οποία καμιά στατιστική δεν ενοχοποιεί τους μετανάστες, αλλά τι σημασία έχει; Αυτοί είναι ένοχοι εξαρχής, πρώτα απ’όλα γιατί είναι λαθραίοι. Λες και το διάλεξαν. Ποιος άλλος μπορεί να φταίει για τους δυόμισι εκατομμύρια φτωχούς, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, τα χάλια των δημόσιων νοσοκομείων, την απαξίωση του δημόσιου σχολείου, την ερήμωση της υπαίθρου; Μα, «φυσικά» οι πιο αδύναμοι από τους αδύναμους: οι λαθραίοι άνθρωποι.

Το πόσο φυσικά φταίνε για όλα οι μετανάστες, έχουν αναλάβει να μας το εξηγήσουν τα ΜΜΕ του έθνους: από το έγκυρο Βήμα μέχρι τη χαριτωμένη Espresso, από την έγκριτη CITYPRESS μέχρι τον πολύπειρο Χαρδαβέλλα. Και από τον Γιώργο Παπανδρέου (βλ. προεκλογικές δηλώσεις στην Πάτρα) μέχρι τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Kαι πιο πέρα.

Mέχρι τον Ιούλιο, πολύ φυσικά, θα έχουμε διώξει με τη βία και θα έχουμε στείλει πίσω στην κόλαση ποιος ξέρει πόσους χιλιάδες. Τους άλλους θα τους φυλακίσουμε, ώσπου να βρεθεί κάτι καλύτερο. Για εμάς, όχι γι’αυτούς. Εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι και εμείς κινδυνεύουμε. Αυτοί είναι απολίτιστοι, παράνομοι, υπεράριθμοι.

Το έθνος απαιτεί οι Έλληνες πλούσιοι να συνεχίσουν να πλουτίζουν και οι φτωχοί, Έλληνες και ξένοι, να βλέπουν απειλητικά ο ένας τον άλλον σ’έναν αγώνα επιβίωσης που αφήνει τους πλούσιους στην ησυχία τους. Η θέση της Αριστεράς είναι με τους φτωχούς. Και απέναντι στους πλούσιους.

~ από dikaiomatansyn στο 10 Ιουνίου, 2009.

 
Αρέσει σε %d bloggers: